Privatlivspolitik

Hjemmesiden ejes og drives af:    

Bettina Brandt Clinique  
Vesterbro 13, Baggården  
5000 Odense C  
Tlf.: 42748042  
E-mail: mail@bettinabrandt.dk  
CVR: 22718132  

Ingen personlige oplysninger, der registreres på bettinabrandt.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjepart. Alle informationer opbevares sikkert efter gældende love og regler.  

Som kunde på klinikken udbeder vi os navn, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til at kontakte kunden i forbindelse med behandlingstidspunkt, behandlingsform eller i forbindelse med ændret drift af klinikken, samt til udsendelse af nyhedsbrev. 

Køb af behandlinger og produkter lagres ikke hos bettinabrandt.dk.  

Jvf. Persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger, og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@bettinabrandt.dk.      

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.  

Dataansvarlig er bettinabrandt.dk  

Kontaktformular  
Vores kontaktformularer benyttes udelukkende til, at du kan komme i kontakt med os, og dine informationer bliver videresendt til vores mail og ikke logget/lagret på hjemmesiden.

Nyhedsbrev  
Man kan valgfrit tilmelde sin e-mailadresse til Bettina Brandt’s nyhedsbrev, så man løbende modtager nyheder og anden relevant information fra Bettina Brandt. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, som man ønsker.  

Periode for opbevaring  
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.  

Indsigt og klager  
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver opbevaret oplysninger om dig.