bettina brandt helkorpsbehandling helkropsbehandlinger Exuviance helkropsbehandling

Hudplejesystemet fra Exuviance fremmer hudens naturlige eksfolieringsproces. Din hud bliver smukkere og blødere - og holder bedre sin brune farve efter solbadning.

Exuviance specialbehandlinger til kroppen

Exuviance anvendes også til specialbehandlinger til kroppen på både kvinder og mænd og til alle hudtuper – også følsom hud. Det er kombinationen af de skånsomme syrer, som skaber helt enestående resultater. Produkterne i hudplejesystemet fra Exuviance er udviklet med øje for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces. Processen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres. De døde hudceller erstattes af nye, så porerne ikke lukker til. Din hud får derefter en mat og ensartet overflade af nye celler samt en sundere udstråling. Resultatet er et smukt, sundt og yngre udseende.

Din krop bliver bløder og smukkere. Desuden holder den brune farve efter solbadning bedre.

Jeg bruger kun Exuviance til mine klassiske, dermatologiske behandlinger. Exuviance, er en medicinsk hudplejeserie af høj kvalitet. Medicinsk hudpleje vil sige at alle produkter indeholder videnskabeligt dokumenterede og effektive ingredienser som f.eks. retinol, AHA-syre, PHA-syre, vitaminer og antioxidanter. Stifterne af Exuviance har opfundet og patenteret AHA-teknologien. De er farmakologer og har speciale i dermatologi fra Princeton University, USA.

Har du spørgsmål til dermatologiske behandlinger eller andre spørgsmål omkring specialbehandlinger, så ring til mig på klinikken på 42 74 80 42

Priser

Exuviance' profesionelle kropsbehandlinger 
skræddersys individuelt til din hud.

Alt efter hudens behov, årstiderne
og forskellige perioder i livet.

 

------------------------------------------

 

Exuviance helkropsbehandling:

Kr. 535,-

 

------------------------------------------

 

Specialbehandling af ryg:

Kr. 440,-

Dobbelt afrensning, booster, peeling, dybderensning, maske, afsluttende creme.

 

------------------------------------------

 

Special øjenbehandling
i forbindelse med ansigtsbehandling:

kr. 98,-

 

BOOK en behandling - og bliv kontaktet!

BOOK her >>

Eller ring på 42 74 80 42