Exuviance - dokumenteret effektiv

Exuviance udviklede i 80'erne den første standardiserede peelingbehandling med glykolsyre (AHA) og effektive AHA-produkter. Stifterne, Dr. Eugene Van Scott og Dr. Van Scott, er internationalt anerkendte pionerer inden for kosmetisk dermatologi. De udviklede det oprindelige patent til den første AHA-peeling. Deres forskning og kliniske erfaringer har bekræftet, at AHA er perfekt til behandling af en lang række forskellige hudproblemer, som f.eks. aldret hud, tør hud, acne og pigmentpletter.

 

På klinikken bruger jeg kun Exuviance. Det har jeg gjort i over 17 år - og har aldrig fortrudt valget. Resultaterne taler nemlig for sig selv! Kunderne kan se og mærke en markant forskel. Deres hudproblemer bliver synligt forbedret. De får en smuk, levende og sund hud, og mere personlig velvære og udstråling. Du kan købe alle produkterne fra Exuviance - direkte hos mig i klinikken.

Vil du vide mere om Exuviance og deres enestående produkter kan du besøge deres website her >>

Til alle hudtyper

Alle Exuviance-behandinger udføres efter et patenteret system, som gør, at alle kan tåle behandlingen. Også meget følsomme hudtyper kan behandles med Exuviance. Jeg laver en grundig hudanalyse og tilpasser behandlingen til dig og din hud.

Hvis du dagligt bruger hudplejeprodukter fra Exuviance, forbedrer du ujævnheder i huden, f.eks. fine linjer og rynker, ujævn pigmentering og tørhed. Behandlingerne reducerer også acne. Problemfri hud har også godt af en regelmæssig behandling, så huden kan blive ved med at være smuk og sund. Aldringstegn og tørhed modvirkes også ved daglig brug af Exuviance.

Hudens naturlige celleomsætningsproces varer ca. 28 dage. Derfor anbefaler jeg behandling på min klinik ca. en gang om måneden. Behandlingerne kan selvfølgelig også variere fra person til person. Ofte ses der en forbedring efter 1-3 måneder.

Professionel behandling

Exuviance-behandlinger tilbydes KUN hos specialuddannede kosmetologer, som kan tilpasse behandlingen, så den tager hensyn til lige præcis din hudtype og de udfordringer, du har. Der findes flere forskellige Exuviance-behandlinger til forskellige hudtyper og hudproblemer. Behandling kan udføres i ansigtet, på kroppen, på hænderne og på fødderne. Behandlingen kan også foretages uden peelende AHA. Mine Exuviance-behandlinger giver et virkelig godt resultat!

 

BOOK en behandling, så kontakter jeg dig...