Esse - Fremtidens hudpleje

En optimal hudtilstand afhænger af de probiotiske mikrober, der lever på og i den.
Uden mikrober kan din hud ikke udføre sine grundlæggende funktioner,
og hudens ældningshastighed stiger kraftigt. ESSE er probiotisk!

 

Naturlig og økologisk certificeret hudpleje

På klinikken bruger jeg kun Esse. Resultaterne taler nemlig for sig selv! Kunderne kan se og mærke en markant forskel.
Deres hudproblemer bliver synligt forbedret. De får en smuk, levende og sund hud, og mere personlig velvære og udstråling.

Du kan købe alle produkterne fra Esse - direkte hos mig i klinikken.

Vil du vide mere om Esse Skincare og deres enestående produkter, er du velkommen til at kontakte mig – jeg sender fragtfrit til hele Danmark, ved køb over kr. 499,-

I fremtiden kommer vi til at passe og pleje vores huds mikrober

Vi kommer til at indse, at de er vores allierede, og at de faktisk beskytter vores hud mod patogene mikroorganismer. Vi kommer til at vælge produkter uden kunstige og unaturlige ingredienser, der forurener vores huds mikrobiom. Vi kommer til at pleje vores mikrober og hud med probiotiske bakterier, der forsinker hudens ældningsproces og afhjælper sensitiv hud.

Fremtidens hudpleje er probiotisk, IKKE antibiotisk
– og fremtiden starter lige her!

Probiotik er levende mikrober, der gavner dig og din krop

De kan påvirke huden til at udvikle et mere komplekst økosystem, der er sundt og stærkt nok til at modstå angreb fra patogene organismer, og som sløver hudens ældningsproces ved at reducere inflammationstilstande. Esse nærer huden med probiotiske organismer og fodrer huden med præbiotika for at styrke mikrobernes vækst og holde huden i balance.

Alle Esses produkter har en pH på 5 og benytter kun milde konserveringsmidler og hurtigt bionedbrydelige opskummende ingredienser. Vi forurener ikke hudens økosystem og er økologisk certificeret af Ecocert.

 

BOOK en behandling, så kontakter jeg dig...